Casete luminoase
din plexiglas

Realizate din plexiglas (stiplex), cu laterale din profil de aluminiu sau doar cu suport interior de rigidizare din fier sau aluminiu. Decorul se poate face cu autocolant decupat cutter sau autocolant printat solvent (avem in-house printer solvent pentru care oferim garantie la decolorare 3 ani). Datorita costurilor de productie medii si a aspectului elegant sunt cele mai folosite tipuri de casete luminoase.

Cere oferta

Casete luminoase
din poliplan

Pentru bugete reduse putem realiza casete luminoase din poliplan printat sau colantat (se poate folosi autocolant decupat cutter sau printat). Avantajul principal este costul redus de productie si posibilitatea schimbarii vizualului cu un cost relativ mic.

Cere oferta

Casete luminoase
din dibond

Sunt cele mai elegante si rezistente tipuri de casete luminoase. Se realizeaza din alucobond (dibond), material compozit cu 2 fete din aluminiu care este foarte rezistent in timp. Efectul luminos se realizeaza prin decuparea pe router, lipirea de stiplex pe spatele placii si iluminarea din spate a acestuia.

Cere oferta

Casete luminoase
tip litera volumetrica

Casetele luminoase tip litera volumetrica sunt realizate din plexiglas si cu laterala din tabla de aluminiu sau plexiglas. Sunt folosite atunci cand se doreste ca forma casetei sa fie alta decat dreptunghiulara. Sunt forme creative ale casetei luminoase clasice. Combinate cu un suport din fier forjat sau cu unul din inox pot crea efecte luminoase deosebite.

Cere oferta

Casete luminoase
speciale,
la comanda

Avand acces la o tehnologie moderna in atelierul propriu va putem oferi orice tip si orice forma de caseta luminoasa. Spuneti doar ce doriti si va facem proiectarea si simularea gratis!

Cere oferta