Placi gravate
acrilice

Se realizeaza prin gravarea mecanica sau laser a materialelor compozite special create pentru gravura. Gama de culori pentru fundal cuprinde 40-50 nuante de culoare si diverse sortimente pentru material. Va oferim gratuit consultanta in alegerea materialului si simularea in locatie.

Cere oferta

Placi gravate
din plexiglas

Se pot decora cu autocolant decupat pe verso sau se pot grava cu ajutorul laserului. Creaza un efect special datorita materialului transparent sau combinatiei de materiale folosite. Va oferim gratuit proiectarea si simularea in locatie, trebuie doar sa ne dati o fotografie si elementele componente (sigla, slogan, adresa, etc).

Cere oferta

Placi gravate
metalice

Pentru o eleganta sporita se pot realiza placi gravate din metal (alama, aluminiu eloxat, inox). Ofera rezistenta sporita in timp si confera un plus de eleganta. Exista varianta cu gravura neagra pe fond metalic sau se poate colora gravura sau fondul.

Cere oferta

Placi gravate
din lemn

Lemnul este potrivit pentru gravura laser, rezultatele fiind excelente. Pentru un look retro sau pentru a fi in ton cu cladirea se pot face placute din lemn diverse esente, vopsit si lacuit pentru a rezista in timp.

Cere oferta