Studio foto

Studioul foto este dotat cu tehnica fotografica suport pentru crearea si editarea in principal a fotografiei publicitare. Insa, realizam si fotografie de eveniment sau de arta.
1. Aparat foto Canon cu obiective dedicate fiecarui tip de fotografie
2. Echipamente profesionale pentru lumini
3. Fundaluri si accesorii
Avantajul major pe care il oferim clientilor nostri este dat de dotarile profesionale si de experienta in domeniu. Pe scurt stim foarte bine unde trebuie sa ajungem si ne-am perfectionat in timp metodele folosite pentru a atinge rezultatul propus. Avem suport pentru proffing, pe digital sau pe mari dimensiuni. Avem suport pentru decor, putem crea oricand decorul dorit in atelierul propriu de productie publicitara.

Atuuri pe piata

Avem cu ce

Dispunem de toata tehnica necesara realizarii fotografiilor profesionale.

Stim ce facem

Avem experienta in domeniu de peste 6 ani.

Oferim produsul final

Fie ca este vorba de fotografie pentru print sau fotografie pentru web, stim despre ce vorbim. La nevoie o printam, doar avem cu ce.

Realizam, cu tehnica proprie

1.
Fotografie publicitara

Pentru un catalog de produse, pentru o prezentare multimedia sau pentru partenerul de afaceri din strainatate, pentru site-ul web al companiei sau pentru felicitarile de sarbatori, realizam orice fel de fotografie.

2.
Fotografie de produs

Este realizata in conditii de studio cu lumina contolata. Asiguram si servicii de editare foto.

3.
Fotografie de eveniment

Pentru evenimentele corporate ale firmei sau pentru cele speciale din viata ta. Asiguram si creatia grafica pentru prezentari multimedia sau suport printat.