Atelier creatie

Realizam, in cadrul atelierului propriu de creatie, proiectarea si designul pentru orice proiect publicitar.

Procesul se deruleaza in etape, exemplificam mai jos:

I. Intelegerea nevoilor si preferintelelor clientului si solutionarea tehnica "in mare". Se deruleaza la sediul clientului, la sediul nostru sau prin intermediul e-mailului.

II. Proiectarea. Folosindu-ne de experienta si creativitatea departamentului de creatie, in stransa colaborare cu departamentul de productie, gasim cea mai buna solutie tehnica care raspunde cerintelelor clientului, de imagine si de calitate.

III. Prezentam clientului. Oferim clientului o imagine de ansamblu, sintetizata, prin bugete si simulari de imagine.

IV. Productia. Realizam productia in atelierul propriu asigurand astfel controlul calitatii livrate clientului la costuri conforme calitatii dorite.

dotari

Oameni performanti, cu experienta

Avem angajati experimentati, cu performanta dovedita in timp. Putem face fata oricarui proiect publicitar indiferent ce suport media foloseste.

Dotari tehnice de top ce permit controlul proiectelor in-house

- Suport IT de calitate asigurat de calculatoare performante si softuri de creatie grafica.
- Tipar digital, print digital de mari dimensiuni, router laser si atelier propriu de creatie ce permit proffingul profesional in cel mai scurt timp posibil.

Suport tehnic la indemana

Avand propriun departament de productie beneficiem de acces gratuit si instantaneu la experienta oameniilor din productie. Colaborand cu acestia va putem oferi proiecte viabile si de calitate marita.

Putem realiza:

1.
Logo design si identitate vizuala

Aici cuprindem intreaga gama de creatie grafica incepand cu crearea unei simple sigle si terminand cu identitate vizuala a firmei (semnatura vizuala si regulile de aplicare, aplicatii ale semnaturii vizuale, exemple de utilizare). Ne adaptam nevoilor clientului si oferim doar segmentul de servicii de care are nevoie sau intregul proces de creare a identitatii vizuale.

2.
Creatie grafica pentru tipar sau print

Design specializat pentru: carti de vizita, pliante, fluturasi, cataloage de prezentare produse, mape, articole promotionale, pungi si sacose, cutii de ambalaje, machete outdoor sau indoor, bannere, roll-upuri, panouri publicitare, machete pentru presa, etc

3.
Proiectare grafica standuri, sedii, spatii comerciale

Acoperim intreg procesul de realizare a unui stand sau spatiu comercial. Proiectam, simulam si producem. Cuprindem aici creatia grafica pentru amenajare spatii de vanzare, spatii de expunere sau spatii de birouri. Litere volumetrice, totemuri, casete luminoase, panouri de receptie, signalistica, etc.

4.
Design grafic pentru proiecte speciale

Suntem deschisi oricarui proiect necesar clientilor nostri. Realizam la cererea acestora proiectare, simulare si machetare pentru orice idee sau orice proiect.