Despre noi

Cu experienta de peste 10 ani in domeniu, cu oameni pasionati si creativi, raspundem nevoilor clientilor nostri din domeniul advertisingului, tiparului digital si offset, printului digital si productiei publicitare.

Conceptul in jurul caruia am dezvoltat afacerea este sa oferim clientilor nostri un avantaj de marketing constand in servicii complete, profesionale, prompte, respectand timpul clientului nostru asa cum il respectam pe al nostru si toate acestea la un pret competitiv.

Datorita experientei acumulate ca agentie de publicitate putem oferi servicii grafice si de proiectare de calitate. Astfel, lucrarile dumneavoastra vor evita aspectul neprofesional si anost pe care il ofera firmele de productie publcitara care nu au suportul grafic al unei agentii de creatie.

Preturi competitive si calitate garantata prin atelierul propriu dotat cu printer solvent, router laser, tipar digital, cutter-plotter si productie publicitara.

dotari

Atelier creatie - Design grafic publicitar
- Web design si promovare
- Servicii consultanta marketing, campanii media si client service
- Servicii suport departament marketing
- Autorizatii amplasare reclame luminoase [...]

Tipar digital si offset - Tipar digital SRA3, hi quality
- Tipar digital A3+, low cost
- Tipar offset (placi) 48x65 cm
- Servicii finisare (biguire, spiralare, brosare, taiere, etc) Putem realiza flyere, pliante, afise, mape, foi cu antet, notesuri, plicuri, carti de vizita, etc. [...]
Print digital de mari dimensiuni Print digital real solvent (Colorspan, cerneala originala), rezistenta la exterior de pana la 5 ani si calitate a printului de 600 dpi.
Se poate printa pe: banner, mesh, backlit, autocolant (laminat sau nu), frontlit, window graphics, canvas, floor graphics, etc. [...]
Atelier productie publicitara - atelier confectii metalice
- prelucrare prin termoformare liniara
- debitare profile de aluminiu
- decupare litere polistiren
- personal calificat pentru productia de: casete luminoase, standuri expozitionale, colantari auto, sisteme de afisaj, litere volumetrice, totemuri, panouri publicitare, amenajari spatii, elemente de signalistica exterioara sau interioara, etc [...]
Gravura laser - Gravor laser 1200x900 mm, putere tub 90 W
Realizam placi de firma gravate, signalistica de interior sau exterioara, sisteme de afisaj, prolighturi, displayere acrilice, gravura pe obiecte promotionale, trofee si cupe sportive, fotogravura, litere volumetrice, etc [...]
Studio foto Realizam in studioul foto propriu fotografii publicitare, de produs si eveniment. Oferim si servicii de editare foto si efecte speciale. [...]

Avantajele clientului nostru

1.
Calitate grafica specifica atelierelor de creatie si agentiilor de publicitate

Avand atelier de creatie grafica in-house putem oferi servicii de proiectare si creatie de calitate. Astfel, lucrarile dumneavoastra vor evita aspectul neprofesionist si anost caracteristic firmelor de productie publicitara care nu au suport de creatie. Imaginati-va cum ar arata o casa construita de cei mai buni mesteri insa fara a avea un plan facut de un arhitect!

2.
Preturi competitive si calitate controlata

Datorita departamentului propriu de productie publicitara putem oferi preturi competitive si putem controla calitatea lucrarilor si serviciilor oferite clientilor nostri.

3.
Creativitate

Colaborarea stransa dintre departamentul de creatie si cel de productie publicitara si mai ales faptul ca sunt in cadrul aceleiasi firme, duce la imbunatatirea procesului de creatie/productie printr-un spor de creativitate si de calitate a executiei.

4.
Respect pentru timpul clientului nostru

Prin experienta acumulata ca agentie si prin dotarea atelierului in-house de productie publicitara va oferim servicii complete de creatie si productie economisind timp si noi si dumneavoastra. Atunci cand este necesar ne deplasam la sediul clientului pentru economie de timp.

cativa clientiPentru o lista cuprinzatoare a clientilor si exemple de lucrari, accesati pagina portofoliu. Multumim.
Portofoliu