Gravura laser

Detinem router laser cu dimensiuni masa de 1200 x 900 mm si putere a tubului de 90W, ce poate debita si grava urmatoarele materiale: plexiglass, lemn, abs, hartie, carton, piele, materiale textile, etc. Putem realiza in atelierul propiu urmatoarele produse: placute pentru usi, placute indicatoare firma, placute de receptie, ecusoane, brelocuri chei pentru hoteluri, numere de strada sau pentru apartamente, personalizari pe diverse materiale prin gravura sau decupare, sisteme prolight, cadouri originale sau proiecte la cererea clientului, invitatii decupate, etc.
O aplicatie importanta a routerului laser combinat cu masina de indoit plexiglas este posibilitatea creari de display-ere acrilice, suporti pentru meniuri, carti de vizita, placi de firma, etc.
Deasemenea se pot realiza urne precum si elemente de design interior.

Atuuri pe piata

Utilaje proprii

Router laser in-house.

Suport grafic profesional

Prin agentia de creatie proprie va putem oferi suport grafic pentru proiectele de gravura sau decupare materiale.

Termene de livrare si preturi decente

Avand utilaj propriu si suport din cadrul celorlalte departamente va putem oferi preturi decente in timpul cel mai scurt.

Va putem oferi, la preturi de producator, urmatoarele repere

1.
Urne

Din plexiglass transparent sau colorat, forex, placaj sau carton. In functie de dorintele clientului se pot personaliza prin gravura laser sau prin aplicarea de autocolant printat rezistent in timp. Pot fi in forma cubica sau forme speciale, pot avea orice dimensiune, tipice sunt urnele in forma de cub cu latura intre 100 si 400 mm.